10.06.2006 г., 18:28 ч.

ИДВАМ... МАКАР И НА КЪСОВЕ! 

  Поезия
745 0 1

Идвам, любими, изчакай ме!

Идвам, макар и на късове!

Чакай последни секунди, поспри!

Изчакай ме и ми прости!

Прости ми, че от тебе изтръгнах се!
Че загубих свещената любов!

Страх ме беше и тя те отне!

Но сега!
Готова съм за теб да умра!

Години носех вината във мен!

И разкъсвах сърцето си със всеки ден!

И не мога, любими, сега да се спра,

ако не кажа “обичам те”, просто ще умра!

Всеки друг беше твое ехо!
Нямаше в очите ми капка искри!

Затова последния къс от сърцето вземи!

Вземи!
После, ако искаш, пак продължи...

 

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??