17.09.2007 г., 0:37 ч.

Игнорирам мисълта за теб  

  Поезия
595 0 2


Игнорирам мисълта, че те няма.
Сякаш не се е случило нищо.
Сякаш е било миг на измама.
Сякаш не ми липсваш...


Не се обвинявам за избора,
защото приятелството ти пресъхна,
защото когато пиеш вода от извора,
той не чака да му я връщаш.


Както ти чакаш всяка услуга,
искаш си всяка дума със лихва,
искаш да ме превърнеш в някоя друга,
но ти ми липсваш. АЗ си липсвам.


Игнорирам мисълта за тебе.
По-добре ми е така.
Проявявам елементарно самосъхранение
и вървя, напред вървя...


                                          ... все тъй сама...

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??