28.06.2009 г., 0:59 ч.

Игра 2 

  Поезия » Философска
478 0 2

Игра 2

Текат впечатления,
изпъкват контрасти,
изригват значения,
всмукват се страсти.

Въстават мотиви,
погиват представи,
изопват се криви,
изпитват се прави.

Мълчат впечатления,
нахлуват контрасти,
изплуват значения,
избистрят се страсти.

27. 06. 2009 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??