24.04.2007 г., 5:54 ч.

Игра... 

  Поезия
1029 0 4

Аз ще помня първата целувка,
целувката, с която ме дари...
Ще помня погледа лазурен
и твоето "Обичаш ли ме ти?".
Не ти отговорих нищо аз тогава,
не казах дори и мъничкото "да",
но в мен бе запламтяла с буен пламък
дружбата и страстта.
Така живяхме с тебе двама
и после ти изостави моята любов голяма...
накрая лошо с мен се подигра... отиде ти при другото момиче,
и започна същата лъжлива игра...
но от мен чуй и незабравяй:
Живей щастлив, но не така...

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??