6.06.2007 г., 19:51 ч.

Игра 

  Поезия
871 0 4
 

Защо точно тебе обичам?

Защо точно ти ме плени?

И колкото пъти отричам,

сърцето ми плахо мълчи.


Когато те видя потръпвам

и вечно в съня ми си ти,

но късно е, трябва да тръгвам,

че пак ще започна с мечти.


От стъклена рамка ме гледаш,

прекрасна картина си ти,

но само с това не минаваш -

студени са твойте очи.


Какво да те правя, любими?

Защо ме отблъскваш така?

Поне със усмивка кажи ми,

че всичко е само игра...

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??