31.03.2011 г., 21:26 ч.

Игра 

  Поезия » Любовна
636 0 0

Игра

Ти не се ли отказа

или пак след мен тичаш?

Няма да ти дам шанса,

няма да получиш това, което искаш.

Веднъж допусна ли те близо,

ти няма никога да се откажеш.

Вечно ще грешиш

и ще искаш да ти прощавам. 

Видиш ли друга, ще ме оставяш,

а аз ще плача и ще страдам.

Ще искаш да се върнеш,

а аз пак ще се съгласявам.

И затова може да ме искаш,

но едва ли ще съм твоя.

Може да не спираш,

но аз лесно не се уморявам.

Още ли искаш да тичаш след мен?

Или вече се отказа?

© Александрина Нешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??