19.10.2017 г., 20:02 ч.

Игра 

  Поезия » Любовна
522 1 6

Флиртуваш с мен?! 
Така ли? 
Добре, ще си играем. 
Сега съм вече друга 
и чужда. 
Не разбра ли? 

 

Смених онази рокля. 
Вече ми е тясна. 
Смених я с по-чаровна 
и като мен прекрасна. 

 

Е, може би е малко 
разголена и дръзка, 
но би било по-жалко 
старата да кърпя. 

 

Смених си и косата. 
Подстригах я калипсо. 
Под козирка на шапка 
намигам неприлично. 

 

През очила превзето 
очите си не крия, 
но... 
сложих си пердето, 
от уроки, магии... 

 

Май в повече ми идват 
игрите ти двулични. 
Дали ще съжалявам?
Не. Не ми прилича. 
  
Сега съм вече друга 
и чужда. 
Не разбра ли? 
Но щом като решил си... 
Добре. 
Ще си играем. 

 

© Анета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??