25.10.2013 г., 10:01 ч.

Игра на егоизъм 

  Поезия » Бели стихове
633 0 2

крадем един от друг
по милиметър липса,

всеки път когато

телата ни са засмукали
тъга и необратимост.
аз ще поискам
да ми заситиш две липси,
като ти връщам със една.
в тази игра всеки е егоист.
но само ми кажи,
знаеш ли защо
все гладни сме
накрая?

© Сирарпи Мирзоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??