4.09.2019 г., 0:19 ч.

Игра на криеница 

  Поезия » Любовна
315 0 1

Сред потоците шарени

от туристи по гарите,

Сред тълпите по клубове,

дискотеки и барове.

Сред активните в групи

и форуми разни,

и сред профилите в

мрежите социални,

Аз те търся, човече,

при това от години.

Всеки път щом помисля,

че си Ти и така Ми отиваш,

Грешка е, нещо пак ми убива

или става съвсем нетърпимо. 

Но стига толкова тичане.

Спирам.

Свиквам без тебе и

почти ми харесва

и забравям почти,

че те търся.

Не вярваш ли?

Повярвай!

Аз никога не лъжа!

И виж, предлагам

Нова игра -

да обърнем ролите.

От днес ще ме търсиш ти,

но да знаеш, че

добре съм се скрила!

 

ХХХ ХХХ

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??