5.06.2009 г., 12:35 ч.

Играта 

  Поезия » Друга
424 0 3


Свеът е тръгнал от играта!
Играят даже и децата!
Играят, дявол да го вземе!
( Я да опитам - имам време ).
- Деца, вземете ме в играта!
- Ако научиш правилата!
Да, правилата. Правилата!
Опропастихме си децата...

В игрите им къде остана
лъжата, тръпнещата рана?

Играем: крах или победа,
а пък децата всичко гледат.

... Как от заплата до заплата
играем все по правилата.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??