12.07.2008 г., 21:06 ч.

Игри 

  Поезия » За деца
662 1 7
Ний сме мънички юнаци,
но си нямаме калпаци,
ни засукани мустаци
като славни котараци.

Но това не ни тежи,
друго ще ни утеши -
остри шпаги щом направим,
всичко друго ще забравим,

че обичаме игри,
ех, да бяха до зори.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??