Какво направи ти?
Една прекрасна илюзия уби
и сърцето ми разби.
Беше хубаво за малко,
нечие сърце разбито
да излекувам за кратко.
Чудя се какво направи ти?
Защо така се промени?
Нима с нещо съгреших?
А може би те нараних.
Не знам какво направи!
Не зная и защо!
Но безвъзвратно в теб се влюбих.
Кажи ми ти сега
какво да правя аз,
като сърцето ми превзе.
Кажи, какво направи ти?.
© Nati Petkova Всички права запазени