7.06.2023 г., 20:38 ч.

Илюзия 

  Поезия
159 0 0

Успяхме ли да измамим живота?
Дали ни повярва, че така се живее?
Питам се често, защото
да лъжем себе си, добре го умеем!

Дали ни чува мислите
и в сънищата той, дали наднича?
Ако е така, ние смешници сме,
а за живота е ясно, кой го отрича!

Дали излъгахме живота
или грешно на себе си повярвахме?!
Отговорът скрит е надълбоко.
Там, където душите си оставихме!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??