19.11.2008 г., 13:17 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
464 0 2

Неискащи и необещаващи очи,

изгарящ поглед, галеща усмивка,

и кожа - кадифе недосегаема,

изящни пръсти недокоснати!

За мен това си ти,

а мой ще си в някой друг живот!

 

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??