13.08.2017 г., 22:53 ч.

Има ги все още 

  Поезия » Друга
283 0 1

/ Посветено на една непозната позната… /

 

Има ги все още на този свят…

Тихо по свойта пътечка вървят…

Нямат черти изключителни

нито лица възхитителни.

Но са от светлина озарени

и живеят живот – окрилени!

Има ги! Все още…

Случайно срещнати непознати –

ангели с души богати!

Без да знаят дори прокарват дълбок брод

пример са на всички ни за човешки възход.

Още ги има!

Опора да дадат в труден момент,

без дори да поискат и цент.

За тях не е никакво бреме

да ти дадат минутки от своето време.

Има ги!

БлагоДарим!

Надежда са те за човешкия род,

който е тръгнал със забързан ход

да търси страни богати

и да покорява светове непознати…

 

© Zlatka Аndonova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??