10.11.2019 г., 17:54 ч.

Има го 

  Поезия » Свободен стих
294 0 0

Като бистри сили,

като мен и теб – на кон.

 

Като гривеста раздумка,

като истински приятел.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??