9.09.2023 г., 13:43 ч.

*** Има хора 

  Поезия
123 3 0

съвършени 
и чисти
като кристали,
хора, в които
можеш да влезеш
само със светлината,
която са ти дали.

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??