Sep 9, 2023, 1:43 PM

*** Има хора 

  Poetry
124 3 0

съвършени 
и чисти
като кристали,
хора, в които
можеш да влезеш
само със светлината,
която са ти дали.

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??