12.10.2017 г., 15:33 ч.

Има ли 

  Поезия » Свободен стих
361 0 0

Има ли някой, на когото не съм дала любов

и в топла прегръдка мига уловила!

Има ли още хора без път,

от мойта безпътица стъпили накриво?

 

Има ли някой съдба, която 

моята е настъпила без милост?  не мисля! 

И аз нямам нищо, ни укор, ни злоба, ни грам даже мечти,

но, моля, оставете под небето и за мене място дори.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??