15.09.2007 г., 8:13 ч.

Има ме 

  Поезия
661 0 8
Има МЕ

Аз съм тук
и ме има,
а нощта е тъй потайна
и необозрима...
Заспали птици,
опустяли дървеса,
прозорци, спуснали клепачи,
сънуват детски чудеса!
А аз съм тук
и пак ме има,
и те моля -
в твоя сън,
вземи ме!

© Жени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??