10.12.2011 г., 22:17 ч.

Има нещо 

  Поезия » Любовна
821 0 20

         Защо ми каза: "има нещо"!

 

                    Не е любов!

                  Не те обичам!

      Любовта си тръгва някой ден...

 

            Искам те в живота си!

       Не завинаги, но всеки ден...

 

                   Добър и лош,

              далечен и мечтан,

              отричан и желан...

 

                    Има нещо!

                Нещото го има!

 

                     Другото...

                      го знам!

 

 

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??