19.07.2008 г., 11:24 ч.

Има те 

  Поезия » Любовна
716 0 2

Трябваше да спра за миг Вселената да се върти,
да потисна в душата надигащи се желания,
да прехапя клавишите на компютъра,
да си сложа вериги на сънищата,
да погледна през матов прозорец света,
а не да си казвам, че тебе те няма.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??