2.07.2010 г., 22:19 ч.

Имаха нещо красиво, но... 

  Поезия » Философска
457 0 0

Очаквах нещо повече от теб,

а не просто да я захвърлиш,

както би постъпил поредният

и неповторим кретен...

 

Очаквах в твоето лице

да се крие не просто любимият

за всички приятел или

просто нейният пореден...

 

Очаквах да си момчето,

което тя иска и виждаше

целия си живот, а не просто

година вълнуващи приключения...

 

Очаквах, че я обичаше...

Че бе готов за живот и в

трудни, и в красиви моменти,

но да бъдете заедно завинаги...

 

За съжаление, видях една

неприятна и покрусителна гледка...

За съжаление, изостави я,

без дори окото да ти мигне...

 

Не просто я изостави,

след красивите моменти заедно,

а каза ù "Обичам те,

но не можеш да си с мен...".

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??