31.07.2014 г., 21:51 ч.

Имай/ш най-красивата жена! 

  Поезия » Любовна
437 0 0

Имай/ш най-красивата жена!

 

Че прекрасно съм се лакирала днес ми каза,

а вчера  за блузата ми направи комплимент,

ще изглеждам прекрасно, щом ме забелязваш

и никога не пропускаш някакъв акцент...

 

Харесваш роклите ми още в магазина

казваш колко разкошно ми стоят

и че на всяка цена трябва да ги имам,

защото тази прелест трябва да я види светът.

 

Беше очарован от обиците ми,

каза ми, че като на кралица ми стоят

и че по-хубави не си виждал никъде,

както че си впечатлен и този път...

 

Не пропусна да ми забележиш и обувките,

каза ми, че съм ужасно секси с тях,

затова били ни пламенни целувките,

защото токчета равни са на страст.

 

Забеляза даже семплият ми грим

и пак ми казваш, че не ми е нужен,

но както съм го направила добре ми стои

и че много професионално съм си сложила ружа...

 

Жените на такива мъже са най-красиви,

защото старанието им някой оценява,

имат самочувствие и са щастливи

и да цъфтят и хубавеят не престават...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??