21.01.2009 г., 12:01 ч.

Имало на остров Родос 

  Поезия » Еротична
888 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Имало на остров Родос
чуден фалос - като колос!
Или колос с чуден фалос -
как е точното не знам,
нивга не съм ходил там.

Оборудван със седло -
то копринено билò!

Гей и гейша, курортистки,
местни или пък туристки,
в Родос са били нахалос,
щом не яхнат този фалос!

Стълбичка и златно стреме
от земята ще те вземе
горе за да те изкàчи.

А когато го надкрачиш
и краката ти завържат,
почва да те клати бърже:
право, вдясно и налèво -
все едно че е родео!

А наоколо народът -
смях и писъци безспир!
Щото то си е сеир!

Колосът и той се дразни,
и накрая се изпразни!

После в стаите си влизат,
после бременни излизат!

Да - атракция голяма
като в Родос - нийде няма!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??