Имам нужда от теб сега,
имам нужда да ме прегърнеш в нощта
имам нужда от твоите целувки в тъмнината,
страх ме е спаси ме от самотата.
Притежателят на моето сърце си ти,
но уви това много боли.
Хвани ме за ръка,
подари ми своята душа
и поискай да съм твоя на мига.
© Красимира Кръстева Всички права запазени