Jan 29, 2007, 5:42 PM

имам нужда 

  Poetry
625 0 1

 

Имам нужда от теб сега,

имам нужда да ме прегърнеш в нощта

имам нужда от твоите целувки в тъмнината,

 страх ме е спаси ме от самотата.

Притежателят на моето сърце си ти,

но уви това много боли.

Хвани ме за ръка,

подари ми своята душа

и  поискай да съм твоя на мига.

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??