10.11.2015 г., 21:25 ч.

Имам нужда 

  Поезия » Любовна
533 0 2

Имам нужда

 

Да те обичам имам нужда,

да спра самотно да тъжа.

До теб усмихната да се събуждам,

до теб напред да продължа.

 

Да свърши тази невъзможност

да не поглеждам никога назад.

И болката душата ми да спре да гложди,

в очите ми да няма водопад.

 

Тга и болка от мен аз да прокудя,

да чувам гласа ти и най-сладкия смях.

Да знам, че реалност си, а не нова заблуда,

преди теб толкова тъжна аз бях.

 

Имам нужда да знам, че мен ти си чакал

и все още те има и чакаш ме там.

Имам нужда до теб да стигна аз някак,

имам нужда любовта си аз да ти дам.

© Искра Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??