25.04.2006 г., 20:22 ч.

Имам всичко,а нямам нищо... 

  Поезия
696 0 4

Имам хляб сега,
а все гладна си лягам...
Заспивам в нощтта,
но за кой ли път сама оставам?
...
Имам светлина,
която грее в мойте дни.
Но сляпа съм за всяка красота,
щом отсреща не си ти...
...
Имам топлина,
която да ме пази,но и мен сковава.
Мръзна от странна студенина,
която сякаш всичко в мене вледенява.
...
Имам пари,
мога всичко да си купя с тях...
Но имам и безброй мечти,
които с пари да купя не успях...
...
Викам,но кой ли чува моя стон?
Кой ли знае колко съм самотна?
Имам си и дом,
но у дома се връщам бездомна...
...
Имам си всичко,
не ми трябва нищо сега.
Искам да върна чувството предишно,
искам обратно любовта....
...

 

 

 

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??