24.11.2007 г., 12:11 ч.

Имаш всички права 

  Поезия » Друга
585 0 17
Имаш всички права,
твоя съм, вземи ме.
Добра или лоша - не зная,
но хвани ме за ръка и отведи ме.

Имаш всички права,
над мен и моето сърце.
Нечестна или безкористна,
с теб се чувствам най-добре.

Имаш всички права,
държиш във власт моя ум и душа.
Жестока или състрадателна,
аз съм подходящата за теб жена.

Имаш всички права,
да потъпчеш близостта ни.
Пламенна или студена,
всеки ден различна е страстта ми.

Имаш всички права
и различни причини да напуснеш мен.
Но зная, че те задържа любовта ни,
която расте с всеки изминал ден.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??