2.07.2009 г., 16:51 ч.

Имение 

  Поезия
425 0 2

Улф е голямо момче
притеснено мачка ръкавите си
русолява щръкнала коса
и малки подвижни очи,
лешниково кафяви.
Казах му да мълчи
и да оправи косата си...
аз едва влизам в отеснялата рокля
и стискам зъби
още един пропилян ден
на живота ми ще се нахвърли.
Както вече толкова години го прави...
И не знам защо...
Домът на Улф Харви.
Часовник като стар телескоп.
Картини с малко сребро по рамките
и по-нататък ще те обгърне скука
като се замислиш по-дълбоко....
Аз винаги отбягвам погледите.
Думите мога да понеса...
Но защо да гледам в празното...
Гостите вече дойдоха.
Познах леля Бет по гласа...

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Къде ще ръкопляска? Тука, където пише че се трият неграмотни коментари или си има някакво място специално за ръкопляскане)
  • И аз
Предложения
: ??:??