6.05.2017 г., 13:58 ч.

Имплозия на чувствата 

  Поезия » Любовна
761 0 0

Позволих си да те виждам, без да те гледам,
и във видението създадохме взрив светлина
Събирахме мъдростта на стотици животи
и ги разтваряхме в чистотата на деца.

Позволих си да мечтая за рая по изгрев
с теб слети в едно – едно, слято с всичко,
не във плътта, а отвъд – в страстта
където Господ ме създаде, да обичам.

Накарах дори стените да спрат,
да ми се смеят нагло в час на самота,
за да стана достойна да обичам
човек на име Свобода.

© Тагрид Ал-Отти Всички права запазени

P.p  Не чакам, но ще съм тук, когато се върнеш 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??