Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Куплет:
Тази вечер някакъв Герой
ми чупи стойки бил ми батко
героите се помнят дълго
но пък живеят твърде кратко.
И стиска ли ти да ме пробваш
да си с мен до късно през ноща
наясно ли си, че ще мога
твойте лагери да разтопя.
Припев: Сърцето ти ще се озори, щом свършиш ще си пред инфаркт,
но нека мина аз отгоре, а пък ти почивай после пак.
Куплет: Само втори рунд и ти си аут
а ни чака много дълга нощ
грабвай телефона си Герой
и бързо викай Спешна помощ.
Сега защо се бавят тия
иска ти се да останеш жив
но стане ли белята зная
че поне отиваш си щастлив.
Припев: Душата ти ще се озори, щом свършиш ще си пред инфаркт,
защо не чу какво говоря, ти сега почивай после пак.
© Атанас Анастасов Всички права запазени