21.10.2017 г., 22:49 ч.

Интереса 

  Поезия » Философска
267 0 0

 Интереса

 

Днес всяка жена си знае интереса,

интереса, казват старите хора, клати феса.

Интерес за скъпи неща и пари,

а това ли е най-важното, дали?

Уж те обичат а на Любовта изневеряват,

за пари те чувствата си продават!

Да Живота е тежък и труден, нали,

но не всичко на този свят е пари!

Когато са Заедно Мъж и Жена,

когато споделят всичко и Любовта,

те трябва заедно да се борят, дори,

когато имат проблеми да бъдат силни и добри!

За да останат заедно до старини!

Да вървят един до друг и се уважават,

да мислят един за друг, интереса да забравят.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??