25.10.2016 г., 23:24 ч.

Интереси 

  Поезия » Любовна
417 2 1

Интересуваше се 
От много неща
Задаваше въпроси
На всякакви теми
Винаги искаше да знае
Но никога не отговаряше
Винаги беше сам със себе си
Сякаш няма Бог на тази земя 
И човек е оставен да се оправя сам 
Понякога питаше само с очите си
"От тях може всичко да се разбере"
Така казват хората
Но хората не познаваха неговите
Те бяха мистериозни
Обречени 
Но никой още не знаеше на какво
Баха заключени за простолюдните
От които бях част и аз 
Но не и тя 
Тя държеше ключа 
Заради който мистерията същесвтуваше

© Ally Angelova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми много!
    Само поправи печатната грешка в последната дума на последния ред," в "и "т "са наобратно - " съществуваше".
Предложения
: ??:??