14.06.2009 г., 21:23 ч.

Интимно 

  Поезия » Любовна
739 1 3

                             ИНТИМНО...


Таз вечер, дълго чакана от двама,
смили се господ и ни я дари.
Таз вечер, толкова от нас желана,
да бъдем само аз и ти.

Стоим щастливи до горящата камина,
преливат от радост нашите сърца.
И макар навън да е студена зима,
топла е за нас нощта.

Шампанското във чашите искри,
свещички на масата горят,
тихо нежна музика звучи,
две влюбени сърца туптят.

'Наздраве, мили мой'... 'Наздраве,мило'
отпиваме по глътка от пенливото вино,
в очите ни проблясва пламъче игриво,
разпалва страстните ни чувства то.

Прозвучава песен бавна... нежна,
за танц вълшебен ни приканва тя,
и в тази нощ прекрасна и копнежна
понасяме се в танца на любовта.

От допира телата ни потрепват... парят,
не можем вече да ги укротим,
извиват се... от страст изгарят,
поривът да се слеят е неустоим.

Погледнахме се весело и закачливо,
мислейки си за насладата мечтана,
притваряме очи... и се отпускаме нетърпеливо
на кожата, до камината постлана.

Целувки страстни... нежни ласки,
ще изпитаме насладата до края,
... и още... и още... любовни окраски,
вече пътуваме... към рая...

... Прегърнати и усмихнати лежим,
огънят в камината едва гори,
мълчаливо на господа благодарим,
че с тази нощ прекрасна ни дари!

По целувчица разменяме си ний щастливи,
'Обичам те' на ушенце тихо си шептим,
и след тез две думи, толкова красиви,
остана ни и малко време да поспим.

JORE_TO

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??