7.04.2019 г., 18:13 ч.

Иска ми се 

  Поезия » Любовна
653 1 2

Иска ми се да можех без теб,
иска ми се бях свободна.
Но знам, че съм дала обет
към любовта ни някак прокобна.

Нямам сили аз да си тръгна,
а зная, че това е правилен избор.
Не мога при него да се завърна,
макар че за щастие той ми е извор.

 

Сякаш съм кораб със спусната котва,
не зная как да опъна платната.
От сълзи направих си собствена локва
и удавих във нея тъгата.

 

Примирих се, че не ще се отново смея,
актьорска игра е всичко и този път.
Да се преструвам явно жестоко умея,
защото сърцето принадлежи ми на друг.

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И така се случва , но за любов сме готови на всичко, тя единствено заслужава , да се борим за нея! Хареса ми!
  • Никога не се примирявай, миличка! Сърцето принадлежи единствено на нас!
Предложения
: ??:??