31.08.2021 г., 10:40 ч.

Иска ми се 

  Поезия » Любовна
362 0 1

Иска ми се да бъде ден, светъл ден.

Дори в душата мрак, да бъде пак ден.

Иска ми се вместо него да имаш мен.

Иска ми се просто така, ден след ден.

 

Защо да не бъде нещо такова?

Веднъж да ми върже,

Веднъж да ми дойде,

Веднъж да мога да дойда при тебе отново.

 

Пиша отново. Защо ли, защо?

Пиша за тебе Любов, ще ти пиша до сто.

Иска ми се да те намеря вече,

Искам да те имам!

 

Просто е - иска ми се да искам!

Сложно е, когато не можем да мислим.

Толкова много начини описваш ...

Иска ми се Любов в живата ми да се вписваш.

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??