2.06.2009 г., 23:58 ч.

Иска ми се... 

  Поезия » Любовна
610 0 0

Иска ми се да е вчера и пак да си до мен.

Да ме погледнеш с онзи поглед и да промениш моя ден!

 

Иска ми се да е вечер и да знам, че си до мен.

Да ме погалиш нежно и да преобърнеш всичко в мен!

 

Иска ми се да е сутрин и да си все още до мен.

Да ме целуваш страстно и да не ме боли ужасно!

 

Иска ми се просто да си близо до мен.

Да ме прегърнеш и да стоплиш този мрачен ден! 

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??