3.02.2008 г., 12:01 ч.

Искам 

  Поезия » За деца
747 0 9
 

Вчера ми e купила мама

нова пухкава пижама.

А аз съм вече голяма...

Искам да бъда дама.

Повече няма, няма да търпя -

искам с нощница да спя!

 

Но съмнявам се за нещо, мамо -

памперсът ми да не падне само...

© Люска Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??