22.02.2008 г., 15:20 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
592 0 2
 

Как искам да те зърна

как искам да те прегърна

да погледна в твойте очи

да кажа чакай ме поспри

в сърцето ми си ти

аз знам ти няма да отвърнеш

далеч от мен отново

ще тръгнеш

но макар и да боли

те обичам разбери!

 

Ти си моята мечта

тя държи ме будна

пак до сутринта

и искам да си с мен

но теб те няма в моя ден!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??