25.07.2009 г., 11:11 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
486 0 2

ИСКАМ

 

Аз искам сега в теб да проникна,

с кръвта ти топла да се слея.

Обичам те, мило... обичам те,

Не искам да се отделям от тебе.

 

За мен ти си вече реалност,

която обсеби живота ми.

И никога, никой и нищо

няма да ме откъснат от тебе

 

Аз вече ти вярвам за всичко,

Очаквам това и ти да направиш.

Повярвай ми... искрен съм, миличко,

не искам това да забравяш!

 

Ти оцветяваш дните ми в розово,

цялата грейваш, щом се допрем.

Обичам те толкова... толкова...

Твоето място е тука, до мен!.

© Васил Гурбачов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??