11.09.2009 г., 13:38 ч.

Искам... 

  Поезия
842 0 18

 

 

искам 
преди зимата

да се скрия

в кестен
да се изтърколя по калните бразди
да се зария под тежките снегове
бременна за пролетта
да се родя в дърво

да разцъфна

в пъпка
в листо
да се окича с ароматни цветове
да свия уютно гнездо
да се родя в птица

да полетя

в синьо
в сърцето на вятъра да се скитам
да заваля в топъл дъжд
от цветовете на дъгите да отпия
да целуна слънцето

след зимата 
искам

 

 



© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??