искам
преди зимата
да се скрия
в кестен
да се изтърколя по калните бразди
да се зария под тежките снегове
бременна за пролетта
да се родя в дърво
да разцъфна
в пъпка
в листо
да се окича с ароматни цветове
да свия уютно гнездо
да се родя в птица
да полетя
в синьо
в сърцето на вятъра да се скитам
да заваля в топъл дъжд
от цветовете на дъгите да отпия
да целуна слънцето
след зимата
искам
© Ол Все права защищены