11.03.2006 г., 21:30 ч.

Искам 

  Поезия
545 0 0
Искам като дъжд
да те облея с Любовта си,
да ти даря
от своето Слънце,
да докосна с мисъл всичко,
до което се докосваш.

Искам да ти разкрия
свойта същност-
по женски нежна
и неповторима.
Да ти даря
от жизнената сила,
окриляла ме
през времена съдбовни.

Искам да създам
за теб пътека,
по която невидимото
да откриваш.
С мисъл-мост
да те проводя
до дълбините
на Сърцето.

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??