Mar 11, 2006, 9:30 PM

Искам 

  Poetry
546 0 0
Искам като дъжд
да те облея с Любовта си,
да ти даря
от своето Слънце,
да докосна с мисъл всичко,
до което се докосваш.

Искам да ти разкрия
свойта същност-
по женски нежна
и неповторима.
Да ти даря
от жизнената сила,
окриляла ме
през времена съдбовни.

Искам да създам
за теб пътека,
по която невидимото
да откриваш.
С мисъл-мост
да те проводя
до дълбините
на Сърцето.

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??