9.04.2013 г., 21:19 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
740 1 0

Искам 


Искам още една минута да ти видя очите
искам още една минута да усетя твоя аромат
 искам още една минута да целуна устните ти
искам още една минута да държа ръцете ти
искам още една минута да си близо до мен
 кого лъжа една минута не ми стига нито един ден 
нито една седмица нито една година
искам цяла вечност да си до мен

© Венцислав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??