15.07.2017 г., 20:32 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
380 0 0

                                                          Искам 

 

                                  Искам всеки изгрев с тебе да посрещам,

                                  искам светлината му на теб да подаря.

                                  Искам залезите с тебе да изпращам

                                  и с усмивка да посрещаме деня.

 

                                  Искам да съм бистър, непресъхващ извор.

                                  В моите шепи ще ти поднеса вода

                                  и жаждата на твоята обидена душа

                                  с много, много обич аз ще утоля.

 

                                  Когато много силно те боли,

                                  омайно биле ще ти поднеса.

                                  С него всяка твоя болка ще прогоня,

                                  та радост пак в очите да блести.

 

                                  И хляб ще ти омеся с моите ръце,

                                  за да нахраня с него измъченото ти сърце.

                                  А после нежно аз ще те целуна

                                  за "лека нощ" до следващия ден.

                                  .

                           

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??