14.05.2018 г., 20:28 ч.

Искам 

  Поезия » Друга
444 1 3

 

Искам отново да се върна,
да се върна и да те прегърна.
Да се потопя в очите ти опиянени
и да затворя страниците изпепелени.

 

Искам отново да те целуна,
да зърна с теб тази луна,
която ме засипва
с гръмки слова.

 

Искам да те обичам,
както никога до сега.
И да знам, че съм жива,
защото бях твоя искра.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??