Искам да те убия с любовта си.
Искам да те намразя от любов.
Искам всеки твой поглед към мен
да те унижава и да те заслепя от любовта ми.
Искам да умираш от любов по мен.
Искам да не можеш да заспиваш без мен.
Искам всяка твоя мисъл да бъде за мен
Искам да умираш представяйки си мен.
Искам да умираш мъчейки се от мен.
Обичам те, любими!
© Марина Ловчелиева Всички права запазени